heltvanligdag.blogg.se

Vi är en helt vanlig familj i en helt vanlig förort. Vi bloggar om helt vanliga saker, en helt vanlig dag.

När världen står still

Publicerad 2014-09-07 10:47:36 i Allmänt,

Då uppstarten av mitt företag jollyrogers har varit hektisk och det har inneburit många många MÅNGA timmar vid datorn så tänkte jag att nu får det bli en paus, så jag tog  med mig ungarna upp till parken en stund på förmiddan. Solen skiner, det luktar nyklippt gräs och allt är tyst och stilla omkring oss. vi är ensamma här. Om det inte vore för att bussen åkte förbi för en stund sen kunde man tro att hela världen pausar runt oss. Inte en rörelse i vinden, allt är tyst, förutom de härliga skratten från mina lekande barn. Det här är ett fantastiskt sätt att ladda batterierna på, att sitta på en bänk och bara njuta av att titta på mina lekande barn.Testar Vanish med buzzador

Publicerad 2014-09-05 10:53:56 i Allmänt,

Jag ska testa Vanish, fick lite olika produkter och hittils kan jag ju erkänna att jag nu är beroende av deras gröna burk!!! Det finns en vanish son dels ger sig på svåra fläckar. och otäcka bakterier!! Sen är den svanenmärkt och rekommenderad av astma och alldrgiförbundet!!! Jag är lite förälskad! 

nu har jag blivit utmanad att göra ett "fläcktest" så därför har jag valt stt testa bust den gröna vannush och se om den klarar ut lite jobbiga gläckar som är vanliga i mitt liv.

Apelsin, kaffe, pizza, bläck och vattenfärg!

nu ligger en tygbit i blöt i ljummet vatten och vanish, sen ska vi se om de här elaka fläckarna försvinner :)
efter en stund i vatten & vanish är kaffet och pizzan helt väck, men bläcket och vattenfärgen sitter som berget en svag nyans av apelsin finns fortfarande kvar. nu får det bli en omgång med Vanish powergek på fläckarna för några minuters förbehandling så får det bli en tur i tvöttmaskin på 40 grader sen, häller i lite vanish för vit tvätt i tvättmedelsfacket också. 


efter en omgång med gel så var fläckarna borta!!!
success!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela