heltvanligdag.blogg.se

Vi är en helt vanlig familj i en helt vanlig förort. Vi bloggar om helt vanliga saker, en helt vanlig dag.

Trasig router

Publicerad 2012-12-30 01:04:13 i Allmänt,

Imorse så hade vi inte nåt internet här hemma. Efter lite snabb felsökning i såg jag att vår router pajat. Så lite snabb surfing på mobilen så hittade jag en router på netonnet som verkade bra, att den bara kostade 399 gjorde ju inte saken sämre. In ned kidsen i bilen och köra till Järfälla för lite shopping. Väl där så visade det sig att routernvar slut i lager trots att de enligt sin hemsida skulle ha dom hemma.... Varför ha ett lagersaldo publicerat när det ändå inte stämmer? Så jag fick köpa en dyrare variant som jag lika gärna kunnat köpa på Elgiganten och sluppit en jäkla bilresa, lätt irriterad faktiskt!!!

Hur som helst så har vi i allafall ett fungerande nät här hemma igen. Kvällen gick åt till att sy en tröja till Harry. Han är ju då himla frusen av sig så jag fodrade den så att den är varm och gosig :)

Sen måste jag bara skryta om hur otroligt duktig han är. Han är jätteduktig på att göra ifrån sig ute. Han är ju faktiskt bara 9 veckor gammal :)

Sixten gör också framsteg,vi har fått kämpa med att få honom att äta riktig mat. Vi köpte massor med barnmatsburkar och han har envist vägrat att äta. Nu vet vi varför, han vägrar att äta äckelköpmaten, lagar vi egen mat äter han med glädje och nästan hugger efter skeden, så Nestle kan få behålla sin smaklösabarnmat färdig själv! Så det så!

Välkommen hem Harry

Publicerad 2012-12-28 21:23:51 i Hundarna,

Idag blev det roadtrip för mig och Alex. Det blev tur och retur till Skövde för att hämta hem vår hundvalp Harry. Han är en kinesisk nakenhund precis som Lasse, så nu har vi två stycken nakenfisar här hemma. Det är supermysigt:) Alla barnen blev störtförälskade direkt, Molly bestämde att det är hennes hund. Hans syskon har inte fått nya hem ännu, så om du är sugen på en nakenhund eller powderpuff kan du kolla på http://kirasvalpar.blogspot.com

Idag fick vi veta kön på nummer 5 :)

Publicerad 2012-12-28 01:38:08 i Kidsen,

Imorse begav vi oss till UltraGyn på Danderyds sjukhus för Rutin Ultraljud. Eftersom vi hade Sixten med oss fick Alex vänta utanför med vagnen till att börja med. Ultraljudet visade en vild liten parvel som for runt som värsta akrobaten. Efter en hel del buffande och fixande fick sköterskan alla mått och beräkningar gjorde och allt såg finfint ut. Sen fick Alex komma in och titta en stund också. Sixten satt nöjd i vagnen och skötte sig exemplariskt. Sköterskan kollade efter lite krångel vilken "sort" som gömmer sig där inne och till min stora glädje fick vi nyheten att femte och sista barnet är en liten tös! Glädjen är enorm och med denna lilla tös så blir vår familj komplett :) Livet är underbart!

Ny blogg

Publicerad 2012-12-28 00:54:00 i Allmänt,

Nu lägger vi upp en ny blogg som både jag och Alex kommer blogga ifrån. Vi tänkte lägga upp allt möjligt jox vi pysslar med, det kan vara allt från att sy nya kläder till ungarna till att lägga in egen sill eller att klä om möbler. Lite allt möjligt helt enkelt, man måste ju börja nånstans:)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela