heltvanligdag.blogg.se

Vi är en helt vanlig familj i en helt vanlig förort. Vi bloggar om helt vanliga saker, en helt vanlig dag.

Man ska ha husvagn..... Att piffa upp :)

Publicerad 2014-05-27 16:11:53 i Allmänt, husvagn,

Jag fyllde år för ca 2 veckor sen och i present fick jag lite pengar till att köpa en husvagnvilket jag tjatat om att jag vill ha i ett par år sedan. Sagt och gjort så hittade jag en perfekt liten husvagn i Lidköping ut av alla ställen för en struntsumma. Det låga priset var ett "Måste bort" pris, så det var bara packa in ungar och hund i bilen klockan 04:00 på morgonen och köra till Lidköping. Väl där träffade vi ett urgulligt par som sålde denna nybesiktade pärla, så vi vände glatt hemåt som nybakade husvagnsägare. På vägen hem stannade vi och åt en långlunch på en rastplats vid en sjö. Ungarna tycker det är superkul, de är överlyckliga och stormtrivs ju självklart när alla är så nära inpå varandra.
 
 
Väl hemma så satte vi upp förtältet som är så gott som oanvänt, och vagnens utsida är i bra skick. Insidan gör en mer eller mindre mörkrädd, dels så är det totalmörker med alla jättemörka färger och sjuttiotalet ringde och bad oss skicka tillbaka deras inredning! Kräkvarning.  Elen var katastrof, det var en kran som var helt felkopplad eller omkopplad så att det blev nåt fel, och sen så är det hobby elektriker som haft frispel bland alla sladdar, men tack o lov så är ju maken elektriker i grunden så¨det är lätt fixat för honom. 
Golvet vid köksdelen är trasigt och sviktar som sjutton, det har vi börjat riva upp, så där lagon skraj att det berodde på fukt, men det var det inte, utan bara en träckiva som knäckts och ska bytas ut. Jag har surfat runt på styleroom och inspirerats av alla fina husvagnar där, och så har jag hoppat med i en grupp på FB för glada husvagns-piffare :D  
 
Nu har vi beställt en ny kran till köket (den gamla var dels trasig och dels helt fel storlek) så nu hoppas vi att den kommer innan fredag då det är klämdag, sen ska det inskaffas färg, dekorplast, tapeter och massa härlig textil till inredning!
 
Det ska bli så himla roligt att fixa ihop denna lilla pärla
 
   
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: pineapple resort

Publicerad 2014-05-27 17:16:22

Älskar husvagnar! Så härligt och bo i dom :)

Svar: ja visst är det mysigt, för mig är att bo i husvagn väldigt kopplat till lyckliga barndomsminnen och jag hoppas att det ska bli samma sak för mina barn :)
heltvanligdag.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela